Anterieure overeenkomst Westerweg 389 getekend

Anterieure overeenkomst Westerweg 389 getekend

15 juli 2024

De gemeenteraad van Heiloo heeft maandagavond het bestemmingsplan van Westerweg 389 vastgesteld. Het project Westerweg 389 (WoonWest) is een initiatief van ontwikkelcombinatie Rotteveel M4 en M.J. de Nijs Projectontwikkeling, gericht op de herontwikkeling van het pand aan de Westerweg 389.

Tegelijkertijd met het vaststellen van het bestemmingsplan is de anterieure overeenkomst tussen Gemeente Heiloo en ontwikkelcombinatie M4-De Nijs getekend. In de anterieure overeenkomst zijn alle onderlinge afspraken tussen gemeente en ontwikkelaar vastgelegd. In bijgaande foto wordt de overeenkomst respectievelijk van links naar rechts getekend door Peter Mikkers – De Nijs, Ronald Vennik – wethouder Gemeente Heiloo en Bert Rotteveel – Rotteveel M4. 

Het project WoonWest bestaat uit tweekamer- en driekamerappartementen met een A+++ energielabel. Er zijn 24 tweekamerappartementen beschikbaar, waarvan 20 appartementen vallen in de sociale koopcategorie 2. Daarnaast zijn er 7 driekamerappartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een tuin op de begane grond of een eigen balkon of dakterras.

De locatie aan de Westerweg biedt voldoende parkeergelegenheid, inclusief plekken voor deelauto’s. Bovendien beschikt elke woning over een berging op de begane grond en is er een gezamenlijke binnentuin beschikbaar voor alle bewoners.

Vanwege de grote vraag naar appartementen in de sociale koopklasse en de wens van M4 – De Nijs om snel woonruimte te bieden aan onder andere starters, gaat het project WoonWest direct in verkoop. De website www.woonwestheiloo.nl is vanaf dinsdag 16 juli live. De verkoopmanifestatie vindt plaats op 25 juli van 18.00 tot 20.00 uur op locatie aan de Westerweg 389. De inschrijving voor de appartementen sluit op 13 augustus om 9.00 uur, waarna de toewijzing de zelfde week zal plaatsvinden. 

Bel
072 533 4095
Stuur bericht